Ani mě to nevylekalo

24.10.2010 09:40

Již dříve se mi podařilo, aniž bych o tom dopředu cokoliv věděl „vycestovat“ ze svého těla, které jsem viděl z boku. Bylo to ale jenom na chvilku, protože mě to hodně překvapilo a trochu jsem se i lekl, ale jak jsem zjistil, šlo o astrální cestování. Mimochodem, tak nádherný pocit volnosti jsem ještě nikdy nezažil!!

Ale abych se dostal k tomu hlavnímu ...

...asi před měsícem se mi jednou v noci přihodila velmi zvláštní věc. Spal jsem, cca 60km, mimo domov, mimo svoji postel. Ležel jsem na zádech a najednou jsem začal cítit jakoby vibrace a třes a takový zvláštní pocit, jako bych se chtěl dostat mimo své tělo, ale zcela vědomě. Postupně to sílilo, až se mi podařilo „vyskočit“ ze svého těla, ale v tu chvíli, když se to stalo, jsem byl doma, seděl na posteli (spím na patrové posteli) a najednou jsem si nebyl jistý, co se děje. Pamatuji si jen, že jsem chtěl vyjít ze svého těla. Když jsem se otočil a podíval se na postel, zase jsem viděl sám sebe.
Ani mě to nevylekalo, vstal jsem, nebo spíš snesl se z postele a „šel“ vzduchem říct mamce, at se na něco jde podívat. S mamkou jsem ale nemluvil slovy, jen jakoby myšlenkama, nicméně mamka se podívat šla. Nevím ale jestli něco říkala, to už si nepamatuji. Pak ale jsem už „šel“ do své postele, sedl si do noh a po chvíli si lehl na záda do celého těla. V tu chvíli jsem opět byl tam kde jsem usínal, cca 60km od domova. Ale trochu mě to probudilo, že jsem najednou chvilku nevěděl, co se děje.

 

Zdroj: https://www.esoterikweb.cz