Baba Vanga a Nostradamus o roku 2019

20.04.2019 16:06

 

Evropu podle věštby Baby Vangy postihne v příštích měsících ekonomický kolaps. Asii má podle věštkyně zasáhnout obří tsunami, které napáchá obrovské škody. Zasažen má být Pákistán, Indie, části Číny, Japonska a Indonésie, i některé části Aljašky. A v Rusku prý spadne velký meteorit.

Její věštba se týká i nejmocnějších mužů světa - Donald Trump dle věštby vážně onemocní, v důsledku čehož ohluchne a utrpí trauma mozku. Zajímavé na tom je, že příznaky budou podle popisu velmi podobné těm, které měli američtí diplomaté na Kubě. A v Rusku dojde k pokusu o atentát, jehož cílem nebude nikdo jiná než sám Vladimir Putin.

 

A co nás čeká v roce 2019 dle Nostradama? Jednoznačně můžeme říci, že jde o stejně děsivé poselství. Podle Nostradamových slov nás čeká rok plný „strachu a utrpení“. Nejde jen o tento rok ale o následujících 27 let! Příroda se obrátí proti nám a ukáže nám svou ničivou sílu. Budeme svědky velkého množství ničivých zemětřesení, lesních požárů a tsunami. Lidé mezi sebou budou svádět neustálé boje, které vyústí ve třetí světovou válku.

Zda se Nostradamovy předpovědi vyplní nebo ne, nemůžeme předvídat. Lidé bývají k takovýmto proroctvím spíše skeptičtí. Není se čemu divit. Neustále se na internetu objevují nové a nové články o nejnovějších předpovědích budoucnosti. Nicméně proroctví pro tento rok je velmi nápadné tomu předešlému a musíme uznat, že minulý rok jsme byli svědky četných přírodních katastrof.