Síla modlitby - zázračná uzdravení

09.12.2017 15:35

 

Jeden večer jsem uložila kluka do postele a sedla do auta, abych si s Tebou mohla v klidu povídat. Nevím, jak dlouho jsem jezdila nocí a modlila se k Tobě, Ježíši, i k Otci a Matce. Prosila jsem za uzdraveni svého syna. A v jedné chvíli jsem to pochopila. Kdo mi dal právo příčit se Tvému rozhodnutí? Ty víš nejlépe, co je pro nás dobré. Moje modlitba se změnila...
Je to již pět let a stále mám srdce naplněné vděčností. Ty, Ježíši, ukazuješ nám svoji Lásku každým dnem. To jen naše oči občas nevidí a mysl zapomíná.
Tehdy před pěti lety začal můj syn ztrácet zrak a rovnováhu. Když nám lékař řekl, že je vážné podezření na nádor na mozku, nemohla jsem tomu uvěřit. A v té "honbě" za záchranu svého jediného dítěte, jsem věnovala
tak málo času hovorům s Tebou. Modlitba se stala naléhavou prosbou a přáním. Jedno vyšetření za druhým nás přibližovalo této těžké zkoušce. Čekalo nás to poslední. To které rozhodne. Objednáni na kontrolní CT, které mělo potvrdit velikost nádoru, znamenalo necelé tři týdny čekání. Každý den jsem se dívala na to, jak syn ztrácí naději, jak se jeho stav horší.
Jeden večer jsem uložila kluka do postele a sedla do auta, abych si s Tebou mohla v klidu povídat. Nevím, jak dlouho jsem jezdila nocí a modlila se k Tobě, Ježíši, i k Otci a Matce. Prosila jsem za uzdravení svého syna. A v jedné chvíli jsem to pochopila. Kdo mi dal právo příčit se Tvému rozhodnutí? Ty víš nejlépe, co je pro nás dobré. Moje modlitba se změnila. Naplnila se pokorou a vírou ve Tvé rozhodnutí. Stále jsem prosila o jeho uzdravení, ale jen tehdy, je-li to vůle Tvá a ne moje. Slíbila jsem Ti, že přijmu události příštích dní s pokorou v srdci a udělám vše, co bude třeba.
S klidem a láskou v srdci jsem se vrátila domů. A tam, nad postelí dívajíc se na spící dítě, jako bych slyšela Tvůj hlas - "hnis". Jako bych viděla film, kde hnis vytéká z ucha do mozku a zanítí jej. V tu chvíli jsem cítila nesmírnou vděčnost a víru.
Ráno se podařilo přesvědčit lékaře, aby změnil léčbu. Ani dnes nechápu, jak to, že tak lehce souhlasil. Jistě i to byl Tvůj zásah. Po dvou dnech začaly příznaky ustupovat. Na CT jsme šli s klidnou myslí. Věděli jsme, že již žádný nález neobjeví.
Nikdo neuměl vysvětlit, co se stalo, ani co přesně bylo důvodem nemoci. Jsem si jista, že to byla Tvoje Láska, Ježíši, která pomohla a která mne dovedla i k poznání, jak těžké je někdy být v pokoře. Děkuji Ti! Děkuji za syna i za sebe.

A Tys vše ještě potvrdil dalším darem. Několik dní na to, mi přítelkyně vyprávěla, že její dcerka má vysoké
horečky, které neklesají. Bála se o její srdíčko o její život. Říkala: modlím se a modlitba nezabírá. Jak je to možné? "Jak to, že Tys byla vyslyšena?" ptala se. Vysvětlila jsem jí, že vyslyšena byla modlitba srdce
a Lásky nejen k dítěti, ale také k moudrosti Ježíše a Svaté Trojice. Společně jsme Tě zavolaly a odevzdaly dítě do Tvé vůle. Za půl hodiny mi telefonem sdělovala, že horečka rychle klesá. Druhý den, celá šťastná volala, že je dcerka zdráva.

Děkuji, že se touto cestou mohu podělit o štěstí, které nás potkalo a připomenout Lásku Ježíšovu. Naplňuje naše srdce klidem a harmonií.

 

Jiřina S., leden 2011