V hlavě to byl jeden kolotoč

14.06.2009 09:48

 

Ráno jsme s mým otcem pracovali na naší chalupě, přesně na novém WC. Odjel jsem koupit snídani a přivezl dvě klobásy. Protože jsme měli hlad, tak se ve vodě moc neohřála.
Za chvíli přišel soused a poprosil mě, abych mu šel pomoci se včelami, protože si jeho otec zlomil ruku. Všechno probíhalo dobře, až když jsem šel domů přes klobouk, který měl na vrcholu malou dírku, se dostala včela a dala mi do hlavy jedno žihadlo. Přišel jsem domů a vše bylo v pořádku až do té doby, kdy jsem se naklonil nad WC, abych utáhl šrouby.
V tom se ve mě najednou v oblasti žaludku stalo něco špatného. V hlavě to byl jeden kolotoč a obrovské závratě.
Táta, protože byl zdravotník, chvilku počkal, ale bylo to horší a horší. Odvezl mě do jeho bydliště a chtěl si jenom něco vzít doma a aby mě měl pod dohledem, vzal mě s sebou do bytu. Postavil mě k výtahu a já přestal vidět a špatně slyšel. Okamžitě mě odvezl na pohotovost.
Tam mě položil pan doktor, tátův kamarád na lůžko a zapíchl jednu jehlu. V tom se to stalo. Najednou vstávám ze svého těla a od stropu na sebe koukám, na sestřičku, doktora a na mého otce, jak na mě kouká bledý jako stěna. Doktor říká sestřičce, aby mi do druhý ruky dala další jehlu s adrenalínem a tátu rukou vyzval, aby šel vedle. Tak jsem šel s nima, respetivě letěl. Tam mu říká: „Venco, jestli se do dvaceti minut neprobere, je to v háji. Připrav se nato. Nedá se nic dělat, jenom čekat.“
Pak najednou mi něco řeklo, abych se vrátil zpět a já se najednou probral ve svým těle. Koukám a přichází táta a doktor a já jim říkám, co si vedle povídali. Musím říct, že v ordinaci i vedle měli zavřený dveře a na mě koukali jako na zjevení.
Od té doby se smrti nebojím a můj otec se začal zajímat o vše spojené s tajemnem a posmtným životem, i dokonce o UFO fenomén. Dokonce začal vnímat našeho ducha na chalupě, ale to už je jiný příběh. Diagnóza zněla, že jsem měl pravděpodobně otok mozku a prokazatalně salmonelózu. Moje doktorka řekla, že se s tak těžkým průběhem ještě nesetkala. 

 

Zdroj: https://www.esoterikweb.cz